Järjestä treffit ja ihastu puolisoosi uudelleen

Treffit puolison kanssa on vauva-aikana harvinainen luksus, joka vaatii valmisteluja, hoitojärjestelyjä ja pientä onneakin, ettei kukaan ole sovitun päivän tullen sairaana. Ei siis ihme, että moni pariskunta elää vuosia viettämättä hetkeäkään kahden kesken. Läsnäolevasti, vain toista varten.

Kuin vahingossa loimme mieheni kanssa treffikonseptin, joka toimii täydellisesti myös pikkulapsivuosien kiireisessä arjessa. Nämä treffit onnistut järjestämään kotona tai missä se ikinä teille onkaan helpointa.

Mikä ikinä treffipaikkanne onkaan, tunnelmasta ei tarvitse tinkiä. Sen takaa aivan erityinen lähtökohta kahdenkeskiseen hetkeen. Ja mikä parasta, saatatte ihastua toisiinne uudelleen.

ESTÄ ERO VAUVAVUODEN AIKANA

Idea toisenlaisista treffeistä syntyi vuosia sitten eräänä helmikuisena arki-iltana. Tiskikoneen täyttämisen lomassa keskustelimme mieheni kanssa, miksi monet parit eroavat juuri pikkulapsivuosien aikana.

Olen kuullut monen eroparin toteavan eron syyksi, etteivät he enää tunne toisiaan. Se toinen ihminen, kenen kanssa oli joskus aloittanut parisuhteen, tuntui kadonneen. Lisäksi se minä, joka joskus aloitti tuon suhteen, oli poissa.

Mietimme mieheni kanssa ääneen, kumpi katoaa ensin, se toinen vai itse. Entä, jos puuttuva yhteys onkin kadotettu suhde omaan itseen?

Mitä, jos emme tunnekaan parisuhteessa itseämme?

YHTEYS ITSEEN ON ONNELLISEN PARISUHTEEN PERUSTA

Pysähdyimme pohtimaan, voisiko tuossa ajatuksessa olla rakastavan parisuhteen yksi koossa pitävä voima. Jos onnellisen parisuhteen pohja onkin suhteen jakavien yksilöiden itsetuntemus. Sillä eikö vain silloin voi syntyä aito kohtaaminen? Kun osaa antaa itsensä juuri siinä hetkessä, aitona ja rehellisenä.

Keskustelumme lipui ajatukseen, miltä tuntuisi olla uudelleen ensitreffeillä. Tuon nykyisen kumppanin kanssa, nykyisenä minänä tietenkin.

Mitä  vastaisit, jos oma puoliso treffikumppanina kysyisi, kuka olet. Haluaisi tietää millaista elämäsi on? Mistä nautit tai mihin suuntaan toivot elämäsi menevän? Missä näet itsesi viiden vuoden päästä, millaista elämäsi mahtaa olla silloin?

HEITTÄYDY TREFFIHUUMAN VIETÄVÄKSI

Tuo keskustelu muuttui ensitreffeiksi kuin huomaamattamme. Tiskikoneen tyhjennys vaihtui kiehtovaan keskusteluun olohuoneen sohvalla. Esikoisemme sai Teletapit, me lasilliset kuivaa omenasiideriä.

Uppouduimme keskusteluun ja toisiimme. Minä ilman meikkiä villasukat jalassa, mies t-paidassaan ja virttyneissä verkkareissaan.

Kuten onnistuneilla treffeillä, aika ja paikka unohtuivat. Olimme heittäytyneet täysillä leikkiin. Kaikki virtasi omassa tahdissaan, vapaasti ja luonnollisesti. Tuntui, kuin olisimme olleet toisessa ulottuvuudessa.

Ne olivat yhdet parhaimmista ensitreffeistä ikinä.

AITO KOHTAAMINEN MAHDOLLISTAA YHTEYDEN PARISUHTEESSA

Nykyään käymme säännöllisesti ensitreffeillä. Jaksan joka kerta yllättyä yhteydestä, jonka treffit saavat aikaan. Näiden treffien taika piilee siinä kiehtovassa kohtaamisessa, jonka toiseen tutustuminen joka kerta antaa. Siihen hetkeen ei vaan voi kyllästyä, kun toinen avaa sielunsa juuri sinulle.

Järjestä siis teille uudet ensitreffit ja saat kuulla miten puolisosi kokee elämänsä. Voin melkein luvata, että et tiedä kaikkea siitä polusta, jota hän parhaillaan kulkee. Saatat saada yllättäviä vastauksia kysymyksiin, jotka olit olettanut olevan toisin. Jaat samalla toisen kanssa arjen ilot ja unelmat, joista et ehkä itse ole muistanut edes mainita.

Ennen kaikkea saatte mahdollisuuden kohdata toisenne tavalla, joka sytyttää yhteyden uudelleen.

 
mamabreikki_harjoitus_suhteet.png
 

Käy ensitreffien idea läpi puolisosi kanssa. Kannustakaa toisianne heittäytymään leikkiin, joka voi tuntua aluksi vaikealta. Kuten oikeillakin ensitreffeillä, aluksi jännittää ja sitten huomaatte kaiken vain loksahtavan paikalleen.

Järjestäkää treffit teille helpolla ja mutkattomalla tavalla. Toisen aito kohtaaminen on niin maagista, etteivät olosuhteet määrittele treffien onnistumista. Tunti tai pari keskeyttämätöntä aikaa riittää oikein hyvin.

Miettikää molemmat etukäteen, mitä haluatte toisistanne tietää. Ajattele, että puolisosi todella on sinulle suuri tuntematon. Mitä kysyisit toiselta, jos menisit ihan oikeasti uuden ihmisen kanssa ensitreffeille? Entä mitä koet tärkeäksi kertoa itsestäsi?

Sykähdyttäviä treffihetkiä!